10 січня 2023 22:22

Андрій БЛІЗНІЧЕНКО: "В "Інгульці" зіткнувся із багатьма неприємними речами по відношенню до себе"

Новачок рівненського Вереса Андрій Блізніченко розповів інформаційній службі народного клубу про те, чому обрав червоно-чорних, прощання з Інгульцем та очікування від знайомства з Рівним.


- Андрію, чому обрав Верес? Чи були інші пропозиції?


- Верес виявив найбільшу зацікавленність - тому я тут. Було ще декілька пропозицій, але ми з моїм агентом вирішили, що Верес наразі оптимальний варіант для продовження кар‘єри. Також, важливу роль зіграла особиста розмова з головним тренером Юрієм Миколайовичем Віртом.


- Що чув про Верес раніше?


- Чув, що це амбітний клуб, який активно розвивається, вкладає багато коштів в розбудову власної інфраструктури і поважає своїх футболістів.


- Чи плануєш перевезти до Рівного родину? Які враження від міста?


- Ще не був у Рівному, тому вражень поки немає. Але я чув багато гарного і про місто, і про щойно реконструйований стадіон, і про тренувальну базу. Родина, звісно, переїде до мене, але вже після зборів у Туреччині.


- Як оцінюєш свою форму зараз?


- Як і в усіх гравців після зимової паузи. Звісно, що я займаюсь індивідуально, пітримую тонус, але основна робота буде проведена на зимових зборах.


- Восени ти мало грав в Інгульці. Як вважаєш, в чому причина?


- Чесно кажучи, мені б не хотілося повертатися до теми Інгульця. Зіткнувся там із багатьма неприємними речами по відношенню до себе. Вирішив, що для себе я цю сторінку вже перегорнув і наразі повністю сконцентрований на своєму майбутньому у новому клубі.


- Які завдання ставиш перед собою на весняну частину сезону? Чого хотів би досягнути з новою командою?


- Головне завдання - це закріпитися в основному складі Вереса, стабільно грати і приносити користь клубу, радувати вболівальників.


Фото: НК "Верес"