10 січня 2023 10:31

Льоріс про Бензема: "Говорять багато, але це або брехня, або нісенітниця. Вважали за краще бачити володаря "Золотого м'яча" на ЧС"

Уго Льоріс висловився про від'їзд Каріма Бензема із збірної Франції перед ЧС-2022.


За кілька днів до старту турніру нападник "Реала" отримав травму. Незабаром стало відомо, що він залишає розташування збірної Франції. З'являлася інформація про те, що Антуан Грізманн та Уго Льоріс були раді цьому.

- Навколо Бензема було багато чуток. Один з них – про те, що багато хто з вас хотів, щоб він поїхав.

– Усі ми були трохи здивовані. Ось як ми, гравці, сприйняли його від'їзд: увечері ми мали тренування, він отримав травму, ми всі пішли спати, а наступного дня, коли ми прокинулися, нам сказали, що Карім поїхав. Все сталося так швидко...

Це медичне питання, і ми, гравці, дізналися про це вранці, коли щось відбувалося практично щодня. Говорять багато, але це або брехня, або нісенітниця. Перед його від'їздом атмосфера була дуже гарною. Після – теж. Усі відчуття посилювалися за рахунок загального фону в команді та адреналіну. Але ми віддали б перевагу, щоб володар «Золотого м'яча» був з нами.

Коли кажуть, що ми наполягали на його від'їзді, це повна брехня. Я навіть не розумію, звідки це йдеться. Упродовж 18 місяців він був найважливішим гравцем команди, він допоміг нам виграти Лігу націй. Його повернення пішло лише на користь.

Дуже несправедливо казати, що хтось із нас хотів його від'їзду. Коли і як ми мали це зробити? Коли наближається чемпіонат світу, ти хочеш, щоб у твоїй команді були найкращі. За що нас звинувачують? За те, що ми впоралися після від'їзду? Але ж ми робили це після кожної травми, у тому числі і після травми Люкі Ернандеса. Ми впоралися і з травмою Каріма. Ми адаптувалися до всіх обставин і були сильні, – сказав воротар Тоттенхема, який вчора оголосив про завершення кар'єри у збірній Франції.