9 січня 2023 17:05

Бойко приїхав до Луческу до Бухареста: воротар "Динамо" заблокував вулицю "кубиком" за 250 тисяч євро. Фото машин

34-річний голкіпер київського Динамо Денис Бойко здійснив візит до свого тренера Мірче Луческу в його рідному Бухаресті. Футболіст прибув до столиці Румунії на шикарному Mercedes Gelandewagen від тюнінг-ательє Brabus.

Денис Бойко під'їхав до будинку Мірчі Луческу на Mercedes, який у народі прозваний "кубиком". При чому, як можна помітити, голкіпер Динамо пересувається на ексклюзивній версії від Brabus – високопродуктивної тюнінгової компанії, що спеціалізується на автомобілях Mercedes-Benz, Smart та Maybach.




Вартість цього авто оцінюється в суму близько 250 тисяч євро. Цікаво, що футболіст перекрив своєю машиною вулицю прямо перед будинком тренера. Ціль візиту невідома, але, видно, що Бойко та Луческу посміхалися один одному. Фото зробили журналістами видання ProSport.




Динамівці поспілкувалися кілька хвилин, після чого український футболіст поспішив поїхати далі. Луческу, зазначимо, сідав у свій Range Rover.




Бойко цього сезону за Динамо провів п'ять матчів у всіх турнірах, в яких пропустив три голи. Три гри голкіпер відстояв "на нуль".

Динамо закінчило першу половину сезону УПЛ на третьому місці у турнірній таблиці. В активі команди 30 очок після 15 зіграних матчів. Від лідера першості Дніпра-1 київський клуб відстає на п'ять очок (підопічні Олександра Кучера зіграли на один матч менше).