5 січня 2023 17:12

"Якщо ви його зламаєте, то заплатите мені 2 млн доларів": Кополовець розповів про улюбленця Димінського у "Карпатах"

Колишній півзахисник львівських Карпат Михайло Кополовець поділився спогадами про ставлення президента Клубу Петра Димінського до нападника Лукаса Переса.


Екс-хавбек Карпат Кополовець не приховує, що Димінський оберігав Лукаса на тренуваннях львівського клубу та хотів заробити на ньому під час продажу.


«Лукас для Димінського був комерційним проектом, він хотів продати. Коли проти Лукаса жорстко грали на тренуваннях, то Димінський нас попереджав: "Якщо ви його зламаєте на тренуванні і він не зможе грати, то заплатіть мені два мільйони доларів".

Також Кополовець зізнається, що Лукас не завжди хотів грати, але Димінський наполягав на тому, щоб тренер випускав форвард. Все це робилося з метою подальшого продажу гравця.


Бувало таке, що Лукас усім виглядом показував, що не хоче грати, боровся зі своїм характером. Діти не хотіли, щоб він виходив на матч, але тренеру доводилося його ставити.


Знаю точно, що він має грати усі матчі, бо Дімінський хотів його продати», - розповів Кополовець в інтерв'ю сайту «Український футбол».


Фото - ФК "Минай"