25 грудня 2022 13:24

Клуб першої ліги офіційно звільнив тренера

Спортивний директор клубу Гірник-Спорт Олексій Шалаєв розповів про кадрові зміни у команді.


"Перш за все, хочу заспокоїти всіх уболівальників – Гірник-Спорт продовжить виступи у Першій лізі. У нас уже затверджено бюджет на 2023 рік, а отже, ми не лише продовжимо грати навесні, а й зможемо стартувати в наступному чемпіонаті.


Зарплати, однак, трохи довелося зменшити, але ж усі мають зрозуміти: зараз йде війна, всім важко, футбольний клуб – не виключення.


Щодо головного тенера... У Ігоря Валентиновича Жабченка завершився термін дії угоди, ми подякували йому за плідну роботу. Потисли один одному руки, як добрі друзі. Разом із головним тренером йдуть його помічники – Юрій Сак і Дмитро Стойко. Проте останнього ми не проти бачити в новому штабі, бо він наш, місцевий хлопець. Звісно, будуть зміни й серед гравців, про що вболівальникі невдовзі дізнаються.


З новим наставником остаточно визначимося наступного тижня – є коло претендентів, зараз вивчаємо кожного з них", – сказав Шалаєв у коментарі FootBoom.


До слова, перше коло Гірник-Спорт завершив на останній сходинці турнірної таблиці і потрапив у групу, яка боротиметься за виживання.