24 грудня 2022 16:30

"Десять із десяти": гравець середняка Прем'єр-ліги здивував оцінкою команді за першу частину сезону

19-річний півзахисник Кривбасу Артур Микитишин підбив підсумки виступів команди у першій частині сезону чемпіонату України. Футболіст позитивно оцінив півріччя команди.


Микитишин зазначив, що старт Кривбасу після повернення до УПЛ видався важким. Команда змогла здобути свою першу перемогу у чемпіонаті лише у восьмому турі з Інгульцем (2:1). При цьому в останніх п'яти іграх першості команда здобула чотири перемоги.


«Думаю, що перше коло пройшло для нас загалом добре. Кривбас зумів закріпитись у середині таблиці. Набрали важливі окуляри наприкінці. Так, спочатку нам було важко адаптуватися до УПЛ, але ми це зробили. Наша команда має великий потенціал для подальших звершень»


Незважаючи на невисоке місце у турнірній таблиці, Микитишин поставив максимальну оцінку Кривбасу за першу частину сезону. На думку хавбека, якість гри команди була високому рівні.

«Можу поставити нам оцінку десять із десяти. Тому що ми граємо у сучасний футбол. Контролюємо м'яч, намагаємося володіти ініціативою усі 90 хвилин, незважаючи на результат», – цитує Микитишина офіційний сайт Кривбасу.


Фото - ФК «Кривбас»