24 грудня 2022 08:23

"Інфантіно та Чеферін живуть за гроші росії. Таких людей треба карати": Сабо – про турнір УЄФА у росії

На росії повідомили, що УЄФА дозволив країні-агресору провести перший футбольний турнір на своїй території з початку війни. Таке рішення не на жарт розлютило колишнього тренера Динамо та збірної України Йожефа Сабо.


За інформацією ворожих ЗМІ, у травні 2023 УЄФА проведе у Волгограді футбольний турнір серед юнацьких збірних. Редактор Fanday.net вирішив дізнатися думку щодо цього у Йожефа Сабо.


– Йожефе Йожефовичу, що ви думаєте про те, що УЄФА проведе турнір у росії?


– Мені зовсім не подобається позиція ФІФА та УЄФА. На чолі цих організацій сидять люди, котрі продавалися росії за гроші. Майже весь світ не хоче мати справ із росією, а УЄФА все одно робить по-своєму. Думаю, без грошей Газпрому не обійшлося.


– Також була інформація, що УЄФА має намір поступово послаблювати санкції щодо росії.

– Пройде трохи часу і УЄФА, і ФІФА взагалі дозволять російським клубам та збірній брати участь у їхніх турнірах. Я в цьому впевнений. Їх не цікавить те, що в Україні гинуть люди. Таких людей, які підтримують росію, треба карати!


Інфантіно та Чеферін живуть за гроші росії та інших країн. Вони продали чемпіонат світу в росію та Катар. Де взагалі Катар на карті і чому раптом вирішили проводити чемпіонат світу у грудні?

– Якщо УЄФА та ФІФА не підуть на поступки, то росія розглядає варіант із переходом до Азіатської конфедерації футболу. Що ви думаєте про це?


- Хто їх прийме? Нах** вони там потрібні? Росія взагалі нікому не потрібна. Але прикро, що є функціонери та політики, які підтримують їх.


– Як, на вашу думку, у цьому випадку слід вчинити з росією?


– Їх треба довічно ізолювати. Навіть якщо їх дискваліфікувати на 15 років, то згодом виросте нове покоління, яке візьме до рук автомат і знову піде війною проти України та інших європейських країн. Якщо росію не зупинити сьогодні, то через якийсь час вони знову підуть воювати. Саме тому Зеленський не йде на переговори. Я з ним цілком погоджуюся.


Україна має зробити все, щоб знищити росію. Просто вигнати окупантів із нашої країни буде недостатньо. Потрібно забрати у них ядерну зброю та зруйнувати економіку, щоб вони навіть за 100 років не змогли відновитися. По іншому бути не може! Я вже казав, що в мене є мрія посадити путіна в клітку і возити по всьому світу. Це не людина, а якась істота – кадебіст. Для кегебістів люди – це ніщо. Він посилає сотні тисяч мобілізованих на забій.


Зазначимо, що УЄФА офіційно не підтверджувало інформацію щодо проведення футбольного турніру на росії.