22 грудня 2022 21:31

"У нас багато проблем". Ребров відчитав Ярмоленка та "Аль-Айн" напередодні матчу "за шість очок"

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров висловився про незадовільну гру своїх підопічних напередодні матчу 12-го туру чемпіонату ОАЕ проти Аль-Васл.


Аль-Айн не може виграти два матчі поспіль у Про-Лізі. Після свіжої нічиєї з Баніясом (2:2) Сергій Ребров розкритикував свою команду за недостатню самовіддачу в перших таймах та проблемну гру у захисті.

Перед майбутнім матчем український тренер знову наголосив на оборонній лінії Аль-Айна.

«Ми найкраща команда у лізі за кількістю забитих м'ячів (26), але ми у середині за кількістю пропущених м'ячів (14). Це реальна проблема, з якою ми стикаємося. Ось чому ми маємо зосередитися та старанно працювати над обороною».

Також дісталося і атаці боса, яку, зокрема, представляє капітан збірної України Андрій Ярмоленко, який відкрив рахунок у матчі з Баніясом.

«Ми знову створили багато моментів у недавньому матчі, але не змогли перетворити їх на голи. Ми серйозно готуємося до майбутнього матчу, і у нас є багато проблем, які потрібно вирішити, покращити та приділити їм більше уваги», – наводить слова Реброва клубна прес-служба.

Матч Аль-Айн – Аль-Васл відбудеться 24 грудня, початок – 17:30 за Києвом. На даний момент команди займають сьоме та четверте місця, маючи 18 та 21 очко в активі відповідно. Якщо гості виграють, відірвуться від клубу Реброва на шість балів.