20 грудня 2022 15:17

Антимонопольний комітет за змову оштрафував на 93 млн грн учасників тендеру з реконструкції стадіону "Авангард" у Рівному

Тимчасова адміністративна колегія Антимонопольного комітету України (АМКУ) наклала на приватну виробничо-комерційну фірму «Фіалка» та товариство з обмеженою відповідальністю «Стиль-Декор» штраф за антиконкурентні узгоджені дії під час публічних закупівель для реконструкції стадіону «Авангард» у Рівному.


За змову на публічних закупівлях ПВКФ «Фіалка» і ТОВ «Стиль-Декор» оштрафовані на загальну суму 92 093 458 гривень. Це рекордний у 2022 році штраф за змову на публічній закупівлі.

Замовником послуги було Управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради. Очікувана вартість закупівлі становила 202 260 782 гривень.

«Під час розгляду справи комітетом було зібрано достатньо доказів для доведення факту порушення, а саме - що вказані суб’єкти господарювання узгоджували між собою поведінку під час участі у торгах, через що конкуренцію між ними було усунуто», - сказано в заяві АМКУ.


Фото - НК "Верес"