20 грудня 2022 08:09

"Динамо" буде найважче". Циганик назвав свого фаворита у чемпіонських перегонах УПЛ

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми "Циганик LIVE" висловився про чемпіонські перегони в УПЛ.


- "Динамо" стовідсотково побореться за перше місце. Тому що, наскільки я пам'ятаю, Луческу дуже добре виводить команду зі зборів. Я думаю, що недооцінювати "Динамо" ніяким чином не можна. Там не такий великий запас у "Дніпра-1" та "Шахтаря" і найголовніше, що немає такого ігрового запасу, який, можливо, був раніше у лідерів чемпіонату. Тобто у нас приблизно рівні склади для трьох команд, зараз трішки вирвався вперед "Дніпро-1".


Кого я вважаю фаворитом? Я вважаю "Дніпро-1". Знаю, що відбувається в команді, наскільки вона збалансована і сконцентрована на результаті, команда працює і віддається, дуже хороший колектив. Тому я вважаю, що "Дніпро-1", як на мене, за рівнем футболістів та досвідом, є... Знаєте, "Шахтар" - нестабільна, молода команда. Так, є Мудрик, є феномен, який може вирішити долю будь-якого матчу. Безперечно, що це серйозна така запорука успіху, але в мене є питання безпосередньо по стабільності.


"Дніпро-1" показав цю стабільність, "Шахтар" десь трішки підсів, а "Динамо" взагалі провалило осінню частину сезону. Безперечно, киянам буде найважче боротися за чемпіонство. Але я думаю, що при певних обставинах вони ще зможуть поборотися за перше місце.