16 грудня 2022 21:50

"Ми домінували і були кращими". Ребров "відповів" своєму візаві після гри "Аль-Айна", що закінчилася бійкою

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції висловився про гру своєї команди після поєдинку 1/4 фіналу Кубка ліги проти Аль-Вахди (1:1).


Український тренер заявив, що його команда заслужено виграла путівку до півфіналу турніру у клубу Аль-Вахда, навіть незважаючи на те, що під час зустрічі їй довелося відіграватися.

Ребров вважає, що його команда грала краще в цьому поєдинку, хоч і головний тренер команди-суперника демонстрував після матчу невдоволення підсумковим результатом. Зазначимо, що після гри між коучами на емоціях навіть відбулася сутичка.

«Ми зіграли два різні тайми, у першому все було нормально, але ми пропустили гол. Однак у другій частині матчу ми були кращими, оскільки домінували, забили та пройшли далі», – цитує тренера офіційний сайт Аль-Айна.

Зазначимо, що команда Реброва справилася з досить серйозним суперником, оскільки в регулярному чемпіонаті ОАЕ Аль-Вахда йде на другому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 22 очки після 10 зіграних турів.

У цей же час Аль-Айн йде лише шостим, маючи у своєму активі 17 очок за таку саму кількість зіграних матчів.