9 грудня 2022 17:02

"Я незадоволений": Ребров висловив претензії Ярмоленку та Ко після розгромної перемоги "Аль-Айна"

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу своєї команди над клубом Дібба Аль-Фуджайра (4:0) у рамках 1/16 фіналу Кубка Президента.


48-річний український фахівець наголосив, що його команда здобула заслужену перемогу над суперником, яка дозволила їй пройти в наступний етап престижного турніру.


«Ми здобули заслужену перемогу. У другому таймі ми змогли створити більше моментів, ніж у першому. Наша команда доклала багато зусиль у грі і наприкінці поєдинку змогла забити вирішальні голи».


Ребров заявив, що головною причиною того, що Аль-Айн забив останні три голи у матчі лише після 75-ї хвилини гри, стала масована оборона суперника протягом майже всього поєдинку.


«Команда суперника грала із десятьма футболістами за лінією м'яча. Тренер завжди незадоволений, якщо його команда довго не може досягти мети», – цитує Реброва офіційний сайт Аль-Айна.


Зазначимо, що у цьому поєдинку взяв участь і 33-річний вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко. Футболіст з'явився на полі у стартовому складі та провів у грі 68 хвилин. Ярмоленка було замінено за рахунку 1:0, однак саме він заробив пенальті, з якого фактично і було забито вирішальний гол у матчі.