9 грудня 2022 11:42

"Барса" вважає, що Мукоко кращий за Ендріка, але сумнівається, що його варто підписувати. Боси клубу думають, що потрібний досвідченіший форвард

"Барселоні" цікавий нападник "Боруссії" Юссуф Мукоко.


За даними Diario Sport, каталонський клуб розглядає можливість підписання 18-річного форварда та вважає, що може виграти за боротьбу. До кандидатури німця "Барса" звернулася після того, як поступилася "Реалу" боротьбою за 16-річного нападника "Палмейрас" Ендріка. Синьо-гранатові вважають трансфер Юссуфа привабливішим варіантом, оскільки він адаптований до європейського футболу.

Термін контракту Мукоко з "Боруссією" закінчується влітку 2023 року. Угоду ще не продовжили. У "Барсі" знають, що форвард хоче перейти. Незабаром клуб проведе нараду, на якій вирішать, чи варто підписувати цього гравця.

"Барселона" провела кілька зустрічей з агентами Ендріка, гравець спілкувався з Хаві. Проте клуб вийшов із боротьби за нього, коли дізнався суму угоди. "Барса" вважає її надто високою і не хоче ризикувати з огляду на непросту фінансову ситуацію в клубі. У зв'язку з цим "Барса" так і не зробила конкретної пропозиції щодо бразильця.

Вже кілька клубів зв'язалися з Мукоко – зокрема, "Челсі". Але в "Барсі" вважають, що гравець хоче або продовжити контракт із "Боруссією", або продовжити кар'єру в команді Хаві.

У Барсі сперечаються про те, чи варто намагатися підписати Мукоко. Є думка, що у команді й так багато молодих гравців. У якості Юссуфа не сумніваються, про нього надходять хороші відгуки, але керівництво клубу думає, що, можливо, варто підписати досвідченішого нападника. Клубу цікаві всі гравці, які стануть вільними агентами наступного літа.

"Барселона" точно посилить атаку наступного літа.

Цього сезону Мукоко має шість голів і три результативні передачі в 12 матчах Бундесліги.