9 грудня 2022 11:08

Кін про Бразилію: "Не розумію, як тренер може танцювати, коли гра ще не закінчилася. Чому це нормально? Танцюйте у роздягальні чи в нічному клубі"

Рой Кін обурений, що гравці та тренер збірної Бразилії танцюють після забитих голів.


Після матчу Бразилії з Південною Кореєю (4:1) Кін порушив тему танців після голів, сказавши: «Це неповага до суперника, ще й тренер – недобре. Це як дивитися «Танці із зірками». Тіте з цього приводу сказав: Це частина нашої культури. Якщо доведеться, я танцюватиму, але мені треба більше вправлятися».

«Мені подобається дивитися на гру Бразилії, мені подобаються їхні цінності. Коли ти думаєш про чемпіонат світу, то Бразилія відразу спадає на думку. Я люблю дивитися на них, тому що вони чудово грають у футбол, але не тоді, коли вони танцюють, або коли їхній тренер починає танцювати. Це неповажно.

Я не розумію, як тренер може танцювати, коли гра ще не закінчилася. За 10 ярдів від нього – тренер суперника, і він має дивитися на це. Футбол – це про повагу. Танцюйте після матчу у роздягальні чи в нічному клубі, це не проблема.

Але чому для Бразилії нормально робити це під час гри? Якщо кожен танцюватиме після голу, матчі триватимуть по три дні.

Знаєте, що вони мають розпочати робити під час навчання на тренерську ліцензію? Забудьте про тактику, навчіть тренерів трохи танцювати біля краю поля», – сказав екс-хавбек «Манчестер Юнайтед».