8 грудня 2022 08:09

Мудрик не перейде до "Арсеналу"? "Каноніри" позначили дві головні трансферні цілі у січні

У Арсеналу з'явилися дві потенційні трансферні цілі, оскільки головний тренер команди Мікель Артета сподівається знайти заміну травмованому нападаючому Габріелю Жезусу.


Декілька днів тому Жезус успішно переніс операцію на коліні після травми, отриманої на ЧС-2022. Передбачається, що термін відновлення триватиме близько трьох місяців.


Це означає, що Едді Нкетіа, найімовірніше, стане основним нападником команди у другій частині сезону. Однак Арсенал у зимове трансферне вікно має намір придбати ще одного форварда і, схоже, є два очевидні кандидати, повідомляє football.london.


Одним із них є Жуан Фелікс із Атлетико. Гравець збірної Португалії прибув до Іспанії як один із найвищих рейтингових і затребуваних молодих футболістів у світі, але, як повідомляється, непрості стосунки з тренером Дієго Сімеоне і нестача ігрового часу змусили його шукати вихід.


Другий очевидний вибір – Теммі Абрахам. Згідно з різними повідомленнями в Італії, Рома готова продати нападаючого приблизно за 45 мільйонів євро.


Раніше повідомлялося, що Арсенал налаштований виграти гонку за Михайла Мудрика в січні. Шахтар згоден ухвалити угоду на 40 мільйонів фунтів стерлінгів плюс додаткові бонуси.