7 грудня 2022 19:00

Тен Хаг: "У МЮ змінився менталітет. Перемога над "Ліверпулем" стала ключовою у плані віри, що ми можемо змагатися з топами"

Ерік тен Хаг розповів про зміни у менталітеті «Манчестер Юнайтед».


– Ви вже 7 місяців у «МЮ». Якщо повернутися до матчів із «Брайтоном» (1:2) та «Брентфордом» (0:4) на початку сезону, то після них команда заграла по-іншому. Якими були ключові висновки і як вам вдалося так швидко змінити все?


– Це сталося кілька місяців тому. Коли ви щось змінюєте в організації та змінюєте манеру гри, на це потрібен час. У футболі найвищого рівня у тебе ніколи немає часу. Суперники хочуть тебе вбити, і це сталося.

Ми повинні були швидко адаптуватися, і я думаю, що наша команда зробила це приголомшливо. Змінився менталітет, і я вважаю, що протягом сезону змінилася наша манера гри, стиль, і я думаю, що ми ростемо, і ми маємо продовжувати цей процес.


- Чи вважаєте ви, що переможна гра з «Ліверпулем» (2:1) була ключовою після перших двох поразок, на яку потрібно було налаштуватися з огляду на суперництво між цими двома клубами та інтенсивність самої гри?


- Безперечно. Особливо щодо менталітету, віри в те, що ми можемо змагатися з великими командами, що ми можемо їх перемогти.

Не має значення, з ким саме, тому що «Ліверпуль» – дуже хороша команда, команда світового класу. Коли ви їх перемагаєте, ви можете використати цю віру в інших іграх, – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед».