7 грудня 2022 09:42

Не "Тоттенхем": Малиновський зацікавив клуб АПЛ, у якому вже виступали два українці

Епопея з можливим переходом півзахисника Аталанти Руслана Малиновського до іншого клубу продовжується. Очікується, що український хавбек залишить бергамасок у зимове трансферне вікно.


Раніше була інформація, що Малиновський близький до переходу в англійську Тоттенхем, але угода перебуває на межі зриву, викликаних розслідуванням справи Фабіо Паратічі, який зараз є спортивним директором "шпор".

Цією ситуацією має намір скористатися інший клуб АПЛ - Вест Хем. Як повідомляє Il Giorno, «молотобійці» планують підписати Малиновського у зимове трансферне вікно. Також на гравця претендує Марсель, який розглядає варіант із орендою та наступним викупом.


Нагадаємо, що раніше за Вест Хем вже виступали два українці – колишні гравці київського Динамо Сергій Ребров (2004-2005, 32 матчі, два голи, два асисти) та Андрій Ярмоленко (2018-2022, 86 матчів, 13 голів, сім асистів).


29-річний Малиновський провів за Аталанту цього сезону 14 матчів, забив один гол і зробив дві результативні передачі.


Договір Руслана з італійським клубом діє до літа наступного року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює українського півзахисника у 18 мільйонів євро.


На даний момент Вест Хем посідає 16-е місце у турнірній таблиці АПЛ, набравши 14 очок.