7 грудня 2022 09:31

"Він важливий для керівництва та фанатів": Ребров дав завдання Ярмоленко та "Аль-Айну" напередодні старту в новому турнірі

Аль-Айн Сергія Реброва готується провести першу офіційну гру після перерви у рамках Кубка Президента проти Дібба Аль-Фуджайра. Тренер розповів про свої очікування на прес-конференції.


Ребров заявив, що цей турнір є одним із пріоритетних завдань для всього клубу Аль-Айн.


«Справді, розіграш Кубка Президента важливий для клубу Ай-Айн та його керівництва, тренерського штабу, гравців та фанатів. Ми повинні бути зосереджені під час гри, щоб досягти нашої мети».


Фахівець наголосив, що його команда до цієї гри підходить в оптимальному складі. Таким чином, у грі може взяти участь і 33-річний український вінгер Андрій Ярмоленко, на рахунку якого три голи та три гольові передачі у десяти матчах за Аль-Айн цього сезону.

“У нас повний склад. Хлопці багато працюють і тренуються, поки все добре. Ми ще маємо час до матчу, і я впевнений, що все йде добре і за планом», – цитує фахівця клубна прес-служба.


Зазначимо, що матч 1/6 Кубка Президента Аль-Айн – Дібба Аль-Фуджайра відбудеться 8 грудня. Стартовий свисток пролунає – о 14.45.


У регулярній першості команда Реброва завершила першу частину сезону на шостому місці в турнірній таблиці, відстаючи від лідера Аль-Ахлі на п'ять очок.