7 грудня 2022 09:16

"Шахтарю" тільки в плюс: гравець "Реала", що належить гірникам, зробив асист і майже заробив пенальті

У матчі 15-го туру Прімери КІФФ, третьому за силою дивізіон Іспанії, Реал Мадрид Кастілья на виїзді зустрічалася з командою Райо Махадаонда. Зустріч завершилася перемогою гостей із рахунком 2:1.


В основному складі Кастільї вийшов правий захисник Вінісіус Тобіас, контракт якого належить донецькому Шахтарю. Бразилець став один із героїв поєдинку проти Райо Махадаонди.

Господарі відкрили рахунок на 14-й хвилині завдяки влучному удару Нандо. Наприкінці першого тайму Кастілья вимагала пенальті на Тобіасі, але арбітр мав іншу думку.

Мадридська команда ближче до кінця зустрічі перевернула гру на свою користь. На 76-й хвилині відзначився Дотор після асиста Тобіаса, а за дві хвилини перемогу Кастільє приніс Родрігес.


Зазначимо, що Тобіаса було замінено на 80-й хвилині матчу.


Кастилья посідає друге місце у турнірній таблиці групи 1 Приклади КІФФ, набравши 31 очко. Команда Тобіаса не програє у дев'яти останніх матчах. У поточному сезоні 18-річний Бразилець у складі Кастільї провів 17 матчів у всіх турнірах, у яких зробив два асисти.


Нагадаємо, що Шахтар придбав Вінісіуса у Інтернасьоналю за шість мільйонів євро. Минулої зими бразилець приєднався до «гірників», пройшов із ними збори, але так і не встиг дебютувати в офіційних іграх. Його контракт із донеччанами розрахований до 30 червня 2026 року.


Раніше була інформація, що Реал розпочне переговори з «гірниками» ближче до квітня-травня наступного року, причому постарається домовитися з українським клубом про продовження оренди Тобіаса ще на один сезон або взагалі викупити гравця.


Фото - ФК "Шахтар"