6 грудня 2022 16:02

Зінченко розвіяв усі побоювання: захисник "Арсеналу" заспокоїв фанатів напередодні матчу з топ-командою Ліги 1

Команда лондонського Арсеналу пройшла тренування на стадіоні Al Nasr Leisure Land перед товариськими матчами проти Ліона та Мілана у рамках підготовки до відновлення сезону в АПЛ.


Підопічні Мікеля Артети відразу приступили до роботи після прильоту до Дубаї на тренувальний збір. Команда з 27 людей розпочала заняття у тренажерному залі, а також виконуючи деякі вправи з м'ячем на траві стадіон Al Nasr Leisure Land.


А у понеділок, 5 грудня, з'явилися кадри з тренування, коли Артета та його тренерський штаб перевірили більшість футболістів у справі.


Кілька днів тому Арсенал провів спаринг з Вотфордом (2:4), проте український захисник «канонірів» Олександр Зінченко не зіграв жодної хвилини, і це незважаючи на те, що він повернувся до тренувань минулого понеділка.


Як повідомляє Football London, побоювання, що лівий захисник отримав чергове пошкодження, є безпідставними, оскільки він був помічений за роботою в спортзалі в рамках підготовки до контрольного поєдинку з французьким Ліоном.


Нагадаємо, що Арсенал візьме участь у товариському міні-турнірі за назвою Суперкубок Дубая відбудеться з 8 по 16 грудня у столиці ОАЕ.


Розклад матчів міні-турніру:


8 грудня – Арсенал – Ліон;

11 грудня – Ліверпуль – Ліон;

13 грудня – Арсенал – Мілан;

16 грудня – Ліверпуль – Мілан.