5 грудня 2022 21:19
1

"Це буде колосальною помилкою "Шахтаря" та "Дніпра-1". Вацко впевнений, що "Динамо" побореться за чемпіонство в УПЛ

Відомий коментатор та журналіст Віктор Вацко вважає, що Динамо після зимової паузи демонструватиме набагато кращу гру, що дозволить киянам нав'язати Шахтарю та Дніпру-1 боротьбу за чемпіонство.


Вацко вважає, що якщо Шахтар та Дніпро-1 зосередяться у гонці за перше місце у боротьбі лише між собою, то в якийсь момент Динамо зможе здивувати два ці колективи.

«Колосальною помилкою для всіх ховатиме шанси Динамо у боротьбі за чемпіонство. Якщо Дніпро-1 та Шахтар не звертатимуть уваги на Динамо, це буде їхньою великою помилкою. Я впевнений, що Динамо після зимової паузи буде сильнішим».

На думку коментатора, перед початком сезону динамівці недооцінили суперників із чемпіонату, але вже зробили висновки і після зимової паузи це буде зовсім інша команда.

«Думаю, вони зробили висновки з літньої ситуації, коли думали, що легко пройдуть чемпіонат і стануть чемпіонами, тому що в них досвідчений тренер найкращий (зіграний) склад. Думаю, тепер з їхнього боку не буде недооцінки суперників та воєнного чемпіонату. Упевнений, таких помилок вони більше не припустяться» – сказав Вацко в ефірі авторської програми на YouTube.

Нагадаємо, після першого кола лідером турнірної таблиці є Дніпро-1 із 35 очками. Друге місце ділять Шахтар та Динамо, але у «гірників» на дві гри зіграно менше.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

слова, в яких сенсу нуль