5 грудня 2022 17:05

"Динамо" його не візьме". Журналіст оцінив перспективи повернення Ракицького до Прем'єр-ліги, назвавши можливі варіанти

Відомий коментатор Віктор Вацко поміркував про можливе повернення Ярослава Ракицького до чемпіонату України. На думку журналіста, його зарплату зможуть потягнути лише Динамо та Шахтар.

Колишній захисник збірної України та Шахтаря Ярослав Ракицький розірвав контракт із турецьким Адана Демірспор. Агент футболіста Максим Дудченко заявив в інтерв'ю FanDay.net, що його підопічний хоче продовжити кареру в Україні.


Однак Вацко вважає такий варіант малоймовірним.

«З огляду на фінансові апетити Ракицького лише два клуби зможуть потягнути цього футболіста – це Шахтар та Динамо. Думаю, до Динамо він не піде, і Динамо його не візьме. Ракицький – символ Шахтаря. Я знаю його вдачу. Ви не уявляєте, як я здивуюсь, якщо він піде до Динамо».

Також на думку коментатора, Ракицький не здатний посилити нинішній Шахтар, тож такий перехід бачиться малоймовірним.


«Чесно кажучи, я не бачу, щоб він був потрібний Шахтарю. Думаю, він зараз Шахтарю не допоможе з огляду на вік і ту гру, яку він показував у Туреччині», – сказав Вацко в ефірі авторської програми на You Tube.


Нагадаємо, що Ракицький перейшов до Адана Демірспора влітку 2022 року на правах вільного агента. До цього він залишив Зеніт через початок російської війни проти України.


З турецьким клубом він мав контракт до літа 2023 року з опцією продовження ще на один сезон. За півроку в Адана Демірспор Ярослав вийшов дев'ять разів на поле і зробив один асист. Також у його «активі» чотири жовті та дві червоні картки.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"