5 грудня 2022 12:07

Інтерв'ю де Брюйне призвело до конфліктів у збірній Бельгії. Хавбек "відірваний" від решти гравців команди

Інтерв'ю Кевіна де Брюйне призвело до конфліктів у збірній Бельгії.


Під час групового етапу ЧС-2022 The Guardian опублікував інтерв'ю з півзахисником "Манчестер Сіті", в якому він заявив, що у Бельгії "немає шансів" перемогти на ЧС-2022, тому що гравці команди "занадто старі". Після поразки від Марокко (0:2) 35-річний захисник Ян Вертонген сказав, що у Бельгії "занадто старі" гравці атаки.

За даними The Athletic, де Брюйне засмутила реакція на його слова. Він вважає, що їх вирвали із контексту.

До інтерв'ю Кевіна атмосфера у збірній Бельгії й так була непростою. Після нього ситуація посилилася. L’Équipe навіть писав, що гравці збірної Бельгії побилися у роздягальні, але The Athletic з посиланням на кілька джерел пише, що конфлікт був, але до бійки не дійшло.

Де Брюйне та Вертонген з'ясовували стосунки, і Ромелу Лукаку довелося втрутитися у їхній конфлікт. Крім того, напружена розмова була між Вертонгеном та Еденом Азаром, але хавбек "Реала" зміг заспокоїти захисника.

Джерела повідомляють, що де Брюйне "відірвано" від решти гравців збірної Бельгії. Він почував себе некомфортно в атмосфері, яка настільки відрізняється від того, до чого він звик у "Манчестер Сіті".