3 грудня 2022 21:24

Мудрик натякає всіма силами: лідер "Шахтаря" відзначився показовим жестом щодо трансферу до "Арсенала"

Донецький Шахтар готовий продати свого лідера 21-річного вінгера Михайла Мудрика до лондонського Арсеналу. Цей трансфер може відбутися у зимове трансферне вікно.


Боси Арсеналу вже мають домовленість про трансфер Михайла Мудрика з менеджментом Шахтаря. Раніше повідомлялося, що донецький клуб знизив ціну на вінгера і готовий продати гравця за 40 мільйонів фунтів із додатковими виплатами.

Мудрик також не проти пов'язати свою подальшу кар'єру з Арсеналом, про що вже неодноразово заявляв. Тим часом лондонський клуб вирушає до ОАЕ у неділю, щоб взяти участь у Суперкубку Дубая.

Перебуваючи на Близькому Сході, «каноніри» візьмуть участь у тренуваннях у теплу погоду та зіграють два товариські матчі проти Мілана та Ліона у рамках Суперкубку Дубая (8-16 грудня).

Як повідомляє Arsenal Buzz, Мудрик уважно стежить за новинами, пов'язаними з Арсеналом. Талановитий вінгер сьогодні навіть підписався на паблік Yofleet, який надає автомобілі в оренду... Дубаї. Багато хто пов'язує цей факт з можливим переходом українця.
Цього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач. Зазначимо, що контракт Мудрика із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 15 мільйонів євро.