1 грудня 2022 12:50

"Я б радив Суркісу його повернути": журналіст назвав гравця "Динамо", який може допомогти Луческу з креативом

Динамо в нинішньому сезоні на тлі провалу в єврокубках та нестабільних результатів у чемпіонаті України показало, що команді необхідна нова кров та гравці з ідеями та мисленням на полі.


Одним із таких може стати півзахисник Зорі Сергій Булеца, контракт якого належить саме Динамо. Журналіст Михайло Співаковський упевнений, що президенту столичного клубу Ігорю Суркісу варто замислитись про повернення футболіста.


«Гравець, якого я б порадив Суркісу повернути – Сергій Булеца. Він довів, що він один із лідерів Зорі, яка грає у швидкий, яскравий, комбінаційний футбол із м'ячем. Динамо зараз потрібні мізки на полі».


Як пояснює експерт, 23-річний півзахисник здатний вийти на двох позиціях, зокрема закрити лівий фланг атаки, на якому поки що не вражає Владислав Кабаєв.


«Булеца зараз може грати і як заміна Буяльському, і як лівий вінгер. Я б сказав як напівінсайд, який на обмеженому просторі може щось придумати і має гарний удар. У Динамо позиція лівого вінгера – проблемна позиція», – резюмував Співаковський в ефірі програми «ТаТоТаке».


У нинішньому сезоні на рахунку Булеци 15 матчів у складі Зорі в УПЛ та Лізі конференцій, у яких він забив три голи та віддав чотири асисти.


Орендна угода Сергія з луганчанами дійсна до кінця сезону. Контракт з Динамо у Булеци спливає влітку 2024 року.