30 листопада 2022 18:35

"Поки працював Ребров, то все було гаразд". Зубков згадав період кар'єри у "Ференцвароші"

Півзахисник донецького Шахтаря Олександр Зубков поділився своїми спогадами про угорського Ференцвароша та подякував Сергію Реброву.


Вінгер Шахтаря Зубков упевнений, що всі проблеми у Ференцвароші почалися після звільнення з посади головного тренера команди українського фахівця Сергія Реброва.

«Поки з Ференцварош працював Сергій Ребров, то все було добре, все було шикарно. У нас була Ліга чемпіонів, були здобутки в національному чемпіонаті. Результати кажуть самі за себе.

Так, ми в груповому турнірі Ліги чемпіонів змогли набрати тоді лише одне очко, але це Ліга чемпіонів».

Також Зубков подякував Реброву за спільну роботу в угорському клубі та запевнив, що зараз зосереджений лише на Шахтарі.

«Я вважаю, що у Ференцвароші мені вдалося провести добрий етап своєї кар'єри. Завжди вдячний Сергію Станіславовичу, що він покликав мене туди.

Але зараз я вже перевернув ту сторінку у своїй кар'єрі, повернувся додому і разом із Шахтарем пишу нову історію клубу, нову історію українського футболу», — наводить слова Зубкова Sport.ua.

Нагадаємо, що Зубков виступав за Ференцварош із 2019 по 2022 рік. Український футболіст був основним у складі угорської команди при Реброві.

Цього сезону Зубков провів за Шахтар у всіх турнірах 17 матчів, забив п'ять голів і віддав дві результативні передачі. Transfermarkt оцінює гравця у 1,8 мільйонів євро.