30 листопада 2022 13:47

"Луческу два роки шукає форварда своєї мрії". Журналіст назвав нападника "Динамо", якого зіпсував Родрігес

Динамо вже кілька сезонів має гострі проблеми на позиції центрфорварда. Дійшло до того, що головний тренер Мірча Луческу від безвиході почав використовувати як страйкера Дениса Гармаша.


Владислав Супряга, Артем Бесєдін, Ерік Рамірес, Владислав Кулач – неповний список нападників, яких пробував Мірча Луческу до Динамо.

Жоден із них не зміг по-справжньому застовпити за собою місце в атаці. За інформацією журналіста Михайла Співаковського, найближчим до статусу «основного на довгі роки» був Рамірес, який перейшов у Динамо зі словацького ДАК 1904 року влітку 2021 року, але потрапив під вплив Жерсона Родрігеса.

“Динамо шукає форварда, це те, що я знаю. Луческу вже два з половиною роки шукає форварда своєї мрії. Здавалося, що таким стане Ерік Рамірес. Але Рамірес дуже рано і невчасно познайомився з Родрігесом: клуби, тощо".

Але в Києві венесуелець провів лише півроку (сім матчів, один гол і асист), а потім не без скандалу перейшов спочатку в іспанський Спортинг, а потім у Слован Братислава, де цього сезону зробив 6+2 за системою «гол+пас» у 28 матчів.

"Нині Рамірес непогано грає за Слован. Але ми не можемо говорити про Раміреса, Вітінью як про потенційне посилення Динамо, тому що анекс ФІФА [про припинення контрактів легіонерів УПЛ] досі діє", – заявив журналіст в ефірі програми "ТаТоТаке".

Нагадаємо, що Вітінью виступає на правах оренди в Атлетіко Паранаенсі. Контракт Раміреса з Динамо розрахований до 30 червня 2026 року.

Зазначимо, що кияни можуть втратити ще одного форварда. До Бесєдіна виявляє інтерес турецький Сівасспор.