30 листопада 2022 12:19

Зв'язка із Зінченком все ближче: Мудрик зробив черговий публічний "крок" у бік переходу в "Арсенал"

Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик знаходиться у сфері інтересів лондонського Арсеналу. Сам гравець також не проти пов'язати свою долю із «канонірами».


Лондонський клуб уже тривалий час стежить за прогресом талановитого вінгера «гірників». Арсенал планує зробити пропозицію Шахтарю щодо трансферу Мудрика у зимове трансферне вікно.


Журналіст Патрік Тіммонс також бачить українця у складі Арсеналу. У соцмережах він написав, що мріє побачити Мартінеллі, Сака, Мудрика та Сміт-Роу на флангах Арсеналу і цей пост лайкнув гравець Шахтаря.


Нагадаємо, що Мудрик уже не раз заявляв про свої симпатії Арсеналу і говорив, що не відмовить йому, якщо надійде офіційна пропозиція від «канонірів».


Раніше була інформація, що Шахтар стримав свої апетити у вартості Мудрика. Якщо раніше донецький клуб хотів отримати за юну зірку близько 90 млн фунтів, то тепер ціна впала до 40 млн фунтів плюс можливі бонуси


Цього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 24 матчі, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.


Зазначимо, що контракт Мудрика із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 15 мільйонів євро відповідно.