30 листопада 2022 08:08

Карлуш Кейруш: "Казка закінчилася. Іран заслуговував забити у другому таймі"

Наставник збірної Ірану Карлуш Кейруш проти США (0:3) прокоментував останній матч команди на ЧС-2022.


«Залучення команди до політики? Ми живемо у світі, повному ідіотизму, нісенітниці, брехні. Це все відбувається. Будь-хто може говорити на основі будь-якої інформації або анонімного джерела. У будь-якому випадку, я не професіонал преси, вам краще за мене знати. Через дві години ідіотизм стає правдою, і це сумно, але ми маємо з цього урок.


Завдяки роботі, згуртованості та розмовам, які у нас були, гравці помалу зрозуміли й повернулися до свого коріння. Вони зрозуміли, хто вони, за кого грають і яку місію несуть, коли одягають майку Ірану. Я дуже пишаюся тим, що вони дали такий відгук на полі й боролися за збірну.


Казка закінчилась. Ми заслуговували забити у другому таймі. Але у футболі немає справедливості. Є реальність, і потрібно до неї готуватися, щоб наступного разу бути кращим. Життя продовжується, потрібно готуватися до наступних ігор. Епізод, коли не призначили пенальті? Я його ще не бачив. Немає сенсу вже обговорювати це, матч закінчено».


Збірна США набрала 5 очок і з другого місця вийшла до плей-оф, де зіграє проти команди Нідерландів. Іран вибув із змагань, набравши 3 очки.