29 листопада 2022 16:13

"Арсенал" повернувся до роботи: відео насиченого тренування Зінченка під час чемпіонату світу

Лондонський Арсенал розпочав тренувальні заняття з футболістами, які не задіяні у складах своїх національних команд на ЧС-2022 у Катарі.


Поки увага всього світу прикута до чемпіонату світу в Катарі, футболісти, збірних яких не потрапили на світову першість, розпочинають тренувальний процес у своїх клубах.


На жаль, національна збірна України залишилася за бортом Мундіалю, а це означає, що і наші футболісти, які виступають закордоном, розпочинають підготовку до продовження сезону.

Не став винятком і Олександр Зінченко із Арсеналу. Команда Мікеля Артети повернулася до роботи, а прес-служба «канонірів» опублікувала на офіційному ютуб-каналі клубу відео з насиченим тренуванням футболістів.


Гравці лондонців провели розминку, а потім активно працювали з м'ячем.


Раніше ми повідомляли, що Арсенал дізнався про суперника в Кубку Англії.


25-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду дев'ять матчів, у яких відзначився однією результативною передачею.


У чемпіонаті Англії Арсенал йде на першому місці із 37 очками після 14 матчів. У Манчестер Сіті, який займає другий рядок АПЛ, на п'ять балів менше.