27 листопада 2022 23:37

Мудрик та його ціна: головний піарник таланту "Шахтаря" назвав суму, за яку Михайло має залишити Україну

Відомий та авторитетний інсайдер Фабриціо Романо, який уже неодноразово показував своє захоплення лідером Шахтаря Михайлом Мудриком, відреагував на останню інформацію про можливий перехід гравця до Арсеналу.


Як повідомлялося раніше, Шахтар вирішив зменшити свої фінансові вимоги потенційним покупцям Михайла Мудрика. «Гірники» готовий віддати півзахисника в Арсенал за суму близько 40 мільйонів фунтів, не рахуючи бонусів, хоча ще нещодавно йшлося про 100 мільйонів євро.


Однак Фабриціо Романо впевнений, що сума Мудрика вища, ніж написали англійські ЗМІ, адже приблизно таку ж ціну українця оцінили влітку, але відтоді він встиг провести яскраву осінню частину сезону.


«Я очікую, що ціна буде вищою, ніж 40-50 млн євро, про які пишуть деякі видання. Це досить мінливо, хоча влітку його оцінювали ближче до 40 млн. євро, але його неймовірна форма означає, що вона змінилася і може продовжувати змінюватися», – наводить слова Романо Arsenal Buzz.


Нинішнього сезону на рахунку 21-річного Мудрика 18 матчів за Шахтар в УПЛ та Лізі чемпіонів (10 голів та вісім асистів). Контракт гравця з клубом розрахований до 31 грудня 2026 року.