26 листопада 2022 16:23

Олег ГОЛОДЮК: "У матчі з "Динамо" у нас не стояло завдання відбиватися. Ми могли і виграти"

Тренер "Металіста 1925" Олег Голодюк прокоментував нічию з "Динамо".

– Була дуже важка гра проти гарного суперника. "Динамо" є "Динамо". Це один із лідерів нашого чемпіонату. Хлопці терпіли, билися один за одного і як нагороду здобули одне очко. Хоча "Динамо" мало перевагу. Ми це розуміємо. Мене дуже порадувало ставлення хлопців до гри. Вони заслужили на нічию. Звичайно, ми могли і виграти, але не треба гнівити Бога. Кияни теж мали стовідсоткові моменти. Тому для нас нічия – це позитивний результат.

- План А – відбиватися і не пропустити у вас був. А чи був план Б?

– У вас не правильний план. Якби пропустили, то побачили б. У нас не було плану А – відбиватися. Ми не використовуємо у нашій команді такі слова. Ми чекали на свій шанс на контратаках. Знали, що "Динамо" грає дуже високо. Їхні крайні захисники залишаються один в один. Хотіли цим скористатися, але сама гра змусила хлопців притискатися до свого штрафного майданчика. Але в процесі гри дуже складно перебудуватись. Хлопці терпіли та витримали.


- Що вам сподобалося у грі вашої команди та що ні?


- Мені сподобалося ставлення гравців. Те, як вони билися і які вони мали емоції. Це те, чого нам не вистачало у попередніх матчах. У таких іграх будується колектив. Подякували хлопцям за півтора місяці нашої роботи. Для будь-якого тренера це мрія тренувати такий колектив.