26 листопада 2022 12:56

Тен Хаг був би радий бачити Депая у МЮ, але форвард хоче грати у Лізі чемпіонів. "Барса" може розірвати контракт із ним взимку

"Манчестер Юнайтед" взимку має намір підписати форварда на заміну Кріштіану Роналду.


Як повідомляє Sky Sport Deutschland, в англійському клубі вирішили, що посилити напад узимку необхідно, але ще не визначилися, в якому форматі буде здійснено угоду. У «Манчестер Юнайтед» обговорюють тимчасове рішення – форварда можуть орендувати, щоб улітку крупно витратитись на гравця цієї позиції. Можливий і варіант, коли «МЮ» витратить серйозну суму на нападника вже взимку.


На даний момент "Ман Юнайтед" цікаві чотири форварди - Маркус Тюрам ("Боруссія" Менхенгладбах), Віктор Осімхен ("Наполі"), Мемфіс Депай ("Барселона") та Джонатан Девід ("Лілль").

Осімхен був цікавий «МЮ» минулого літа, але тоді організації угоди завадила висока ціна форварда. "Наполі" не хоче відпускати його і взимку. Крім того, у разі купівлі Віктора у «МЮ» можуть виникнути проблеми із дотриманням ФФП.


Депай перебуває в іншій ситуації – «Барселона» хоче позбутися його і готова навіть розірвати контракт із ним узимку, щоб заощадити на зарплаті. Еріку тен Хагу цей футболіст дуже подобається, він хотів би бачити Депая у «МЮ».


Форвард хоче виявити себе на ЧС-2022, а вже потім подумати про майбутнє. Переходу Депая може стати на заваді його бажання виступати в Лізі чемпіонів.