26 листопада 2022 11:06

Магуайр: "У нас в команді хороші нападники, тому я впевнений, що у наступній грі все буде добре"

Центральний захисник збірної Англії Гаррі Магвайр прокоментував нічию проти Сполучених Штатів Америки:


“Це був не найкращий наш результат, але є очко, і воно ставить нас на позицію лідера в групі. Матчі Чемпіонату світу ніколи не бувають легкими і ми знали, що вони хороша команда. Багато спостерігали за ними у попередніх матчах та знали, що вони грають у швидкому темпі. Нам довелося старанно попрацювати, і, можливо, наприкінці ми могли б вирвати перемогу.

Вони мали кілька моментів, але якби ми були більш уважні до своїх шансів, то, ймовірно, виграли гру. Були деякі позитивні моменти, подумаємо про них та попрацюємо над тими, які потрібно покращити.

Ці матчі Чемпіонату світу дуже важкі. Ви бачили за груповими іграм, що тут лише найкращі команди. Це дуже важко. США – хороша команда. Ми не були холоднокровними, нещадними, недостатньо добре грали на завершення. Але у нас у команді гарні нападники, тому я впевнений, що у наступній грі все буде добре”, - сказав Магвайр.

Відзначимо, що Гаррі повністю провів поєдинок проти американців. Щоправда, з іранцями Магвайра замінили на 69-й хвилині через мікротравму. Додамо, що для захисника наступна зустріч може стати 50-ю у складі збірної “трьох левів”.

Англійці проведуть матч третього туру проти Вельсу 29 листопада.