26 листопада 2022 10:38

Кейн помічений з "райдужним" годинником Rolex вартістю 520 тисяч фунтів на ЧС-2022

Нападник збірної Англії Гаррі Кейн був помічений у рідкісному годиннику Rolex Rainbow Daytona перед матчем ЧС-2022 проти Ірану (6:2), повідомляє SPORTbible.


Цього тижня капітан "Трьох левів" Кейн вирішив носити пов’язку OneLove перед поєдинком з іранцями на стадіоні "Халіфа", щоб продемонструвати солідарність із спільнотою ЛГБТК+.

Але після загрози спортивних санкцій з боку ФІФА ряд європейських країн, включаючи Англію та Німеччину, вирішили не носити нарукавну пов’язку.

Зважаючи на це, Кейн одягнув годинник Rainbow Rolex під час підготовки до матчу чемпіонату світу – жест, який можна розтлумачити як своєрідний символічний протест. Розкішний аксесуар був у кольорах райдуги. Його ціна - 520 тисяч фунтів стерлінгів.

Insane Luxury Life, акаунт в Instagram з більш ніж 700 000 підписників, опублікував фотографію форварда "шпор", який надів годинник Rolex перед початком матчу проти Ірану.

Вони написали: "Капітан збірної Англії Гаррі Кейн носить рідкісний годинник Rolex Rainbow Daytona з 18-каратного рожевого золота, один з найбільш затребуваних на ринку.

Цей шедевр прикрашений 36 райдужними сапфірами багетного ограновування на безелі, 56 діамантами діамантового ограновування на корпусі та 11 райдужними сапфірами багетного ограновування в якості годинникових міток.

Daytona Rainbow вперше була випущена в 2012 році з 18-каратного білого золота та 18-каратного жовтого золота, на той час їх не дуже цінував ринок".