25 листопада 2022 20:47
3

Джерело: Нападник "Сент-Етьєна" знову відмовився від переходу в "Динамо"

Як повідомляє ресурс butfootballclub.fr, нападник "Сент-Етьєна" Жан-Філіпп Крассо, якого "Динамо" намагалося підписати влітку, кілька тижнів тому знову відмовив киянам.


За даними джерела, "біло-сині" пропонували футболісту суттєве підвищення зврплати, до порівняння з тією, що він отримує у Франції, але не змогли його вмовити.


Крім "Динамо" інтерес до Крассо виявляє неназваний російський клуб, а також "Црвена Звезда". Водночас із цим "Сент-Етьєн" готовий продати Жана-Філіппа цієї зими, оскільки його контракт закінчується влітку.

Команда стоїть на виліт в 3 !!! дивізіон, хлопець - абсолютна посередність, яка за всю карєру не грала нормально у першому дивізіоні - 1 гол за 16 матчів рік тому. Руки б повідривать тим, хто продовжує тягти такий шлак до Динамо Киів.
Сховати
ось, доречі, Заварову з Бессоновим на замітку https://youtu.be/WIetyNiRD_8 колись цей хлопець дуже непогано запалював в Бразилії, він на ти з мячем і забиває не по святах, як ваш Котдивуаріець, зараз він навіть не основний в своєму клубі, шанси його підписати досить ІМХО пристойні.
Сховати
Умник, посмотрел видео..не плох парень.. чувство гола.. умение забить есть