24 листопада 2022 12:45

Ребров його розхвалював: колишній лідер "Динамо" став головною ціллю "Сампдорії"

Центральний захисник Црвени Звезди Александр Драгович є бажаним трансфером для Сампдорії, якій терміново потрібне посилення для боротьби за виживання в Серії А.


Передостаннє місце у турнірній таблиці та лише шість очок після 15 турів змушують Сампдорію думати про вихід на зимовий трансферний ринок. І генуезці вже мають пріоритетну кандидатуру на вхід.

Як пише Il Secolo XIX, головний тренер команди Деян Станкович визначив центрбека Црвени Звезди Александра Драговича як обов'язкову покупку у січні. Австрійський гравець та сербський наставник знайомі з роботи у белградському клубі, з яким вони стали чемпіонами минулого сезону.

Джерело доповнює, що переговори щодо переходу Драговича ще не почалися, враховуючи корпоративні проблеми всередині Сампдорії, оскільки клубу необхідно спочатку когось позбутися. Зазначимо, що контракт Александра з Црвеною Звездою розрахований до 30 червня 2024 року.

Нагадаємо, що Драгович із 2013 по 2016 року захищав кольори Динамо, перейшовши із Базеля за 10 мільйонів євро. У складі киян він провів 111 матчів, у яких забив два голи.

У серпні 2016 року захисник перейшов до Байєра за 21 мільйон євро (четвертий в історії трансфер Динамо). Тодішній тренер біло-синіх Сергій Ребров не без жалю коментував відхід лідера захисту.

«Драгович – дуже важливий гравець для нас, однак, коли надходить настільки серйозна пропозиція, його треба відпускати. Завжди говорив, що Алекс не просто професіонал, а приклад для наслідування. Що б не відбувалося, він все робить для команди та для власного професійного зростання».

У активі Драговича також 100 матчів у складі збірної Австрії. Портал Transfermarkt оцінює гравця у п'ять мільйонів євро.