23 листопада 2022 22:52

"Хочу, щоб він грав у "Шахтарі" якнайдовше": Йовичевич прокоментував потенційний трансфер Мудрика

Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевич прокоментував можливий трансфер талановитого вінгера «гірників» Михайла Мудрика до одного з європейських клубів.

Шахтар обіграв Ворсклу у матчі 15-го туру чемпіонату України, що відбувся сьогодні на «Арені Львів» (3:2). Переможний гол "гірників" на 86-й хвилині матчу забив Михайло Мудрік, який реалізував пенальті.


Цей матч став для Шахтаря заключним у першій частині сезону. Не виключено, що Мудрік, яким цікавиться багато європейських гранд, провів свій прощальний матч і забив останній гол за «гірників».


Головний тренер донеччан Ігор Йовічевіч на післяматчевій прес-конференції прокоментував потенційний трансфер молодого таланту.


«Це керівництво вирішуватиме, що робити, коли є варіант продажу футболіста, зірки команди. Мені як тренеру, звичайно, хочеться, щоб такий футболіст грав якнайдовше в команді, щоб навколо нього будувався якісний Шахтар.


Однак тренер завжди трохи егоїст і хоче мати якісних гравців якнайдовше у своїй команді, щоб дати результат і кайф уболівальникам», – сказав Йовічевич.