23 листопада 2022 15:28

Офіційно. Матч "Дніпро-1" - "Олександрія" перенесено

"Дніпро-1" та "Олександрія" в Ужгороді сьогодні, 23-го листопада 2022-го року, розпочали перенесений матч першого туру, але не дограли. Відігравши трохи більш як десять хвилин, команди через повітряну тривогу були вимушені йти в укриття. Хгодом домовилися чекати до 14:30, а далі ухвалювати рішення.


Як повідомляє телеграм-канал "УПЛ жива", клуби домовилися дограти навесні.


"Принципова позиція "Дніпра-1" - переносити не на завтра, а на весну. Дніпряни опираються на те, що мають налагоджену логістику між Кошице та Кривим Рогом, де повинна відбутися остання гра календарного року. Необхідність залишатися в Ужгороді до завтра руйнує усі плани.


В кулуарах говорять про те, що перенесення на весну буде зручним для "Дніпра-1" в плані полегшення календаря. "Олександрія" - за, адже також має сплановану логістику перед останнім матчем року", - зазначає джерело.


Офіційні представники змагання на запитання представників клубів про склади команд, які можуть змінитися до весни, ухилилися від відповідей. Ці питання буде окремо розглянуто компетентними органами згодом.


Відзначимо, що це перенесений матч першого туру. "Дніпро-1" та "Олександрія" не зігравли вчасно через участь дніпрян у єврокубках.