22 листопада 2022 22:36

"Йдеться про те, щоб дозволити собі Малиновського у майбутньому": клуб Серії А офіційно відмовився від українця

Спортивний директор Болоньї Марко Ді Вайо публічно визнав, що вони не здійснюватимуть перехід півзахисника Аталанти Руслана Малиновського.


Майбутнє Руслана Малиновського в Аталанті фактично вирішено наперед. Головний тренер «богині» Джан П'єро Гасперіні не розраховує на українського хава і хоче його позбутися, щоб підписати нового виконавця.


Що можна сказати точно, то це те, що Малиновський не стане гравцем Болоньї. Спортивний директор червоно-синіх Марко Ді Вайо, відповідаючи на запитання про можливе запрошення півзахисника збірної України, рішуче відкинув такий варіант.


Ні, ці цифри для нас непідйомні як в економічному, так і в технічному плані. Він показав себе в Європі, і я вірю, що він залишиться у тому колі клубів, які грають у єврокубках».


Функціонер пояснює, що модель Болоньї передбачає покупку не відомих футболістів з метою подальшого перепродажу.


«Сьогодні ми можемо привозити невідомих гравців, розвивати їх, і в цьому сегменті ринку ми заслуговуємо на довіру. Наразі йдеться про підвищення рівня, щоб мати можливість дозволити собі Малиновського в майбутньому», – заявив Ді Вайо в інтерв'ю Radio Nettuno Bologna Uno.


Нагадаємо, що найбільш вірогідним наступним клубом у кар'єрі Руслана називається Тоттенхем, який незабаром має зробити пропозицію щодо українця у розмірі 15-18 мільйонів євро.


Контракт Малиновського з Аталантою розрахований до літа 2024 року. Нинішнього сезону на його рахунку 14 матчів у Серії А (гол і два асисти).