22 листопада 2022 18:35

Агуеро не пустили до збірної Аргентини в Катарі: "Я хотів побажати всім удачі. Якщо в асоціації проти – скажіть мені в обличчя"

Серхіо Агуеро не дозволили відвідати збірну Аргентини в Катарі та побажати удачі на ЧС-2022.


34-річний екс-форвард вилетів до Катару, щоб відвідати команду та підтримати свого друга Ліонеля Мессі. Однак Серхіо сказали, що потрібна акредитація не була зроблена для нього вчасно.


«Я ще не бачив гравців збірної, Все так дивно. Так, мають бути документи для проходження контролю. Мені здається дивним, що на оформлення йде три-чотири дні.


Я спитав і мені сказали, що рішення прийшло зверху, але я бачу, що є інші люди, кому дозволили зустрітися зі збірною. Дивно, що вони не можуть швидко надати мені потрібні документи.

Я був у збірній та знаю, що вони швидко роблять акредитацію. Я не турбуватиму нікого, почекаю, поки все вирішиться.


Я хотів приїхати, побажати всім удачі. Ситуація є досить рідкісною. Я ніколи нікому не робив нічого поганого. Я завжди поводився добре. Можливо, є люди, які не люблять, коли їм кажуть погані речі.


Дратує, що хтось приїжджає і того ж дня потрапляє до збірної. Я надіслав повідомлення з побажаннями успіху. Якщо вони [Асоціація футболу Аргентини] не хочуть, щоб я приїжджав – окей, але скажіть це мені в обличчя», – розповів колишній форвард збірної Аргентини.


Тренер збірної Іспанії Луїс Енріке запросив Агуеро відвідати їхній тренувальний табір, коли дізнався, що футболіст прилетів із Південної Америки, щоб переглянути турнір.


«Як це буде виглядати, якщо я поїду до розташування збірної Іспанії ще до того, як побачу своїх колишніх товаришів по команді? Я чекаю, коли хтось із AFA подзвонить мені і щось скаже», – додав Серхіо.


У стартовому матчі на чемпіонаті світу аргентинці поступилися Саудівській Аравії (1:2).