22 листопада 2022 17:09

Серхіо Агуеро не пустили на тренувальну базу збірної Аргентини перед матчем із Саудівською Аравією

Екс-форвард збірної Аргентини Серхіо Агуеро розкритикував футбольну асоціацію своєї країни (AFA) після того, як йому було відмовлено у в'їзді на тренувальну базу команди перед матчем Аргентини з Саудівською Аравією на ЧС-2022 в Катарі (1:2).


- Я ще не бачив збірну Аргентини. Подивимося, що станеться, дещо дивно. Імовірно, для входу потрібно мати перепустку... Звучить дивно, що оформлення займає три-чотири дні. Якщо вони не хочуть, щоб я приходив, нічого страшного, але скажіть мені це в обличчя. Я ніколи нікого не ображав, я завжди поводився добре.


Я спитав, і мені сказали, що рішення надійшло зверху, але бачу, що інших людей пускають усередину. Я раніше був у збірній Аргентини, і вони швидко оформлюють перепустку, — наводить слова Агуеро Reuters.


Зазначимо, 34-річний Агуеро дебютував за національну команду в 2006 році в матчі з Бразилією і провів за збірну 101 матч, забив 41 м'яч і віддав 19 результативних передач.


Нагадаємо, в турнірній таблиці групи С Саудівська Аравія займає перше місце (3 очки), Аргентина - остання (0 очок). Наступний матч аргентинці проведуть 26 листопада проти Мексики (початок – о 21:00).