22 листопада 2022 10:08
2

Джерело: В УАФ готові підписати контракт із Ребровим на сім років

Ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський поділився інформацією про можливе призначення Сергія Реброва тренером збірної України.


– Ребров приїжджав до київського шпиталю. Може хтось скаже, що це популізм, але в його випадку це корисний популізм. Коли він повернеться, то можуть запитати: "Сергію Станіславовичу, а де ви були всі ці тижні та місяці, коли в країні була війна?".


За моєю інформацією, Ребров зустрічався не лише з Павелком, а й з представниками Офісу президента. Зокрема, із Єрмаком. Я можу лише повторити те, що вже казав. Є принципова згода від Реброва на співпрацю з УАФ та збірною. Ми тільки не знаємо, коли все почнеться. Якщо його звільнять десь у лютому чи березні, Ребров може з'явитися вже на першому відбірному матчі проти Англії. Якщо ні, то наприкінці травня він може сказати, що в нього залишається місяць контракту, і "Аль-Айну" краще не виплачуватиме йому зарплату, а призначити нового тренера.


За моєю інформацією, контракт із Ребровим в УАФ готові підписати на сім років. З огляду на цикл чемпіонату світу 2030 року.

Гарна новина. Цікаво буде подивится на збірну під керівництвом Реброва.
Куди цікавіше ніж Петраков.

В даній ситуації це , на мій погляд, оптимальний варіант. От тільки 7 років - багато. Хоча Якщо не буде результату, Ребров сам піде. Триматися за місце не буде.
Це жах.