21 листопада 2022 21:44
3

"Я думаю, треба підняти цей момент": Красніков пояснив, що не влаштовує "Дніпро-1" в УПЛ

Спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков відповів на запитання журналіста щодо можливого посилення складу у зимове трансферне вікно у контексті великої кількості травмованих гравців команди.


Функціонер заявив, що придбання нових футболістів взимку до клубу цілком можливе. Однак Красніков не вважає кадрову ситуацію в команді критичною на даний момент. Адже в останньому матчі УПЛ із Шахтарем (2:1) на лаві запасних у Дніпра-1 було сім польових гравців.


"Це ми обговоримо у міжсезоння, зустрінемося з керівництвом. Заміни [у матчі з Шахтарем] ми все ж таки робили. Вийшов Когут, Назаренко…"


Також Красніков поскаржився на складну логістику для команди у першій частині сезону. Через постійні переїзди гравці не встигали відновлюватися, але не всі клуби УПЛ пішли їм на зустріч. Функціонер вважає, що умови для всіх учасників єврокубків у цьому контексті мають бути однаковими.


"У нас складна логістика. Ми по вісім годин стоїмо на переїздах, але не перенесли жодної гри. Чорноморець відмовився. Я думаю, треба підняти цей момент. Не потрібно, щоб матчі переносилися за згодою сторін. Або всім можна переносити, або вже всім" грати", - заявив Красніков в інтерв'ю Football Hub.


Зазначимо, що Дніпро-1 йде на першому місці в турнірній таблиці УПЛ після 13 матчів випереджає Шахтар, що йде на другому рядку, на вісім очок, маючи на одну зіграну гру більше. Таким чином, команда Краснікова вже точно піде на перерву у статусі лідера.

Шахтер что просит то ему исполняют----не все в одинаковых условиях----чем хуже команды УПЛ ????
"Або всім можна переносити, або вже всім"
Что я такое прочитал?
Щодо переносів - хороша ідея.