21 листопада 2022 19:50

Ярмоленко та рекорд Шевченка: капітан відверто розповів про шанси стати найкращим бомбардиром в історії збірної

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко незабаром може стати рекордсменом національної команди. Досвідчений вінгер знаходиться за три кроки від досягнення Андрія Шевченка.


Найближчим часом Ярмоленко може стати найкращим бомбардиром в історії збірної України. Наразі перше місце у цьому рейтингу посідає легендарний футболіст Андрій Шевченко, у якого в активі 48 забитих м'ячів за синьо-жовтих.


В інтерв'ю ютуб-каналу Fantastic Football Ярмоленко зазначив, що цей рекорд для нього не найважливіше в кар'єрі, головне – допомагати команді досягати позитивного результату.


«Я мрію лише про одне – грати у футбол, отримувати від цього задоволення. А як там буде, то хай так і буде. Одному богу відомо. Скільки буде сил – стільки і гратиму. Головне, щоб я допомагав своїй команді здобувати результат. Поб'ю, не поб'ю – таке».


Додамо, що 33-річний Ярмоленко вже обійшов Шевченка за одним показником. Цьогорічний капітан синьо-жовтих провів за команду 112 матчів, а в активі володаря «Золотого м'яча» – 111 поєдинків.


Дебют Ярмоленка у збірній України відбувся восени 2009 року. З того часу півзахисник зіграв за синьо-жовтих на трьох чемпіонатах Європи (2012, 2016 та 2020).