20 листопада 2022 08:17

Роберто Манчіні: "В Австрії агресивна команда, а Аргентина вразила своєю грою"

На прес-конференції перед матчем зі збірною Австрії, головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні підтвердив, що в останній грі в сезоні продовжить експерименти – тепер швидше тактичні, а ще спрогнозував перемогу Аргентини на чемпіонаті світу в Катарі, повідомляє football-italia.net:


– Це добрий тест, особливо для молодих гравців. Подивимося, чи зможемо ми покращити те, що зробили у Тирані, бо це буде важчий матч, ніж перемога над Албанією. Там ми спробували нову схему 3-4-3, яка також змінюватиметься на 3-5-2 – і цей варіант ми можемо повторити завтра з Австрією. Джакомо Распадорі – молодий гравець високої якості, здатний зіграти будь-яку роль в атаці, навіть нетипового центрфорварду. На чемпіонаті Європи матч з Австрією у плей-офф був одним із найскладніших – суперник мав дуже гарних гравців, переважно з німецької Бундесліги, які звикли до високого темпу. Хоча тоді ми повністю заслужили на перемогу. Також Австрія має гравців із Серії А – насамперед Марка Арнаутовича, який був одним із найкращих талантів за останні 15 років. Та й загалом у них агресивна та конкурентоспроможна команда з справді добрими гравцями. Але й ми теж виявили хороше бажання, вигравши свою групу в Лізі націй, хоча випередити Німеччину, Угорщину та Англію було непросто, – резюмував Манчіні.

– Хто, на вашу думку, виграє чемпіонат світу в Катарі?
– Багато сильних команд, якщо вибирати якусь одну – мабуть, я вибрав би Аргентину. Тому що коли ми грали один з одним у Фіналіссимі, вони справді вразили своєю грою.