19 листопада 2022 15:23
2

"Немає терпіння бачити Ярмоленка у футболці "Аль-Айна": реакція фанатів на чутки про повернення українця до "Динамо"

Кілька днів півзахисник Аль-Айну Андрій Ярмоленко перші з початку повномасштабної війни України з росією повернувся на батьківщину та відвідав рідну Чернігівщину.


Еміратський журналіст Мохамед Хамад у своєму твіттері прокоментував інформацію про можливе повернення Ярмоленка до Динамо.

«Українці обговорюють можливість повернення Андрія Ярмоленка до київського Динамо, з яким він досяг великих успіхів. Його контракт з Аль-Айном закінчується у червні 2023 року, і гравець був у Києві цього тижня».

Реакція фанатів Аль-Айна не змусила довго чекати, раніше вони розкритикували досвідченого вінгера за відвідування України.

@just_alain: «Не можу бачити його на полі, тому що він - тягар для команди. Потрібно позбутися його взимку. У мене немає терпіння бачити його у футболці Аль-Айн, бо він зазнав невдачі».

@ 9apvv: «Слава богу».

Деякі вболівальники Аль-Айна не підтримали можливого відходу українця і сподіваються, що Ярмоленко залишиться в команді.

@alkhmyry_mhmd: «Сподіваюся, це продовжуватиметься і далі».

@mohd18684683: «Мохамед, я так розумію, Ярмоленко - це єдина проблема в Аль-Айні? Доказом і те, що вже укладено контракти з гравцями, яких клуб не отримав вигоди, і це недолік тих, хто відповідає за контракти з гравцями. Навіть місцеві гравці, які підписали контракти, зіграли лише кілька хвилин».

Нагадаємо, що 33-річний вінгер приєднався до команди з ОАЕ минулого літа на правах вільного агента. Нинішнього сезону Ярмоленко провів 10 матчів за Аль-Айн у Про-Лізі, в яких забив три м'ячі і зробив три асисти.
На який він потрібен
Він ледь ходить по полю в Аль-Айні, яке Динамо? Невже хтось думає, що це буде адекватна заміна Циганкову, а не стоячий пенсіонер Ребров в свій останній сезон.