19 листопада 2022 10:22

Суркіс та Кожемякін вирішили передати свої місця у складі НОК України спортсменам, які перебувають на передовій

Сайт Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту повідомив, що Григорій Суркіс та Андрій Кожем'якін вирішили передати свої місця у складі НОК України спортсменам, які на передовій захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.


Андрій Кожем'якін пропонує замість себе обрати до складу НОК України командира взводу десантно-штурмових військ N-ї бригади Збройних Сил України, лейтенанта Петра Нагорного, який зараз знаходиться на передовій. Він є майстром спорту з греко-римської боротьби, суддею міжнародної категорії, заступником начальника управління молоді і спорту Рівненської обласної військової адміністрації.


Григорій Суркіс пропонує замість себе обрати до складу НОК України полковника Служби безпеки України, майстра спорту України, заслуженого тренера України з рукопашного бою Олексія Нікітенка, який з березня цього року перебуває на передовій у ЗСУ. Він працював у спецпідрозділах СБУ, і одночасно захищав честь України у складі збірної команди на Іграх Нескорених.

Раніше президент НОК Вадим Гутцайт повідомив, що на їх місця нікого не обиратимуть.