17 листопада 2022 23:58
1

Роналду про кар'єру в "Манчестер Юнайтед": "Можливо, краще розпочати новий етап"

Пірс Морган опублікував другу частину повного інтерв'ю з Кріштіану Роналду. Португалець натякає, що найкращим виходом буде його трансфер.


Про те, чи залишиться він гравцем "Юнайтед" 1 січня.

"Наразі складно сказати, я зосереджений на чемпіонаті світу. Можливо, це мій останній турнір. Мій п'ятий чемпіонат світу.

Я не знаю, що буде після нього, але фанати ("Юнайтед") назавжди залишаться у моєму серці. І я сподіваюся, що вони будуть на моєму боці – незалежно від того, чи повернуся я чи ні.

Ніхто не ідеальний. У житті кожної людини є певні епізоди, але це властиво людям. Я завжди робитиму помилки, я теж людина.

Але зараз мені важко відповісти. Я зосереджений на ЧС-2022.

Коли я перейшов до "МЮ", я хотів допомагати команді, робити щось хороше, допомагати їй боротися з найкращими клубами. Тяжко, коли тобі підрізають крила, коли люди не хочуть, щоб ти блищав, не хочуть слухати твої поради. Думаю, я маю що підказати, я міг би допомогти.

Моя мотивація змінилася за кілька місяців. Я не хочу говорити, що мені потрібний новий виклик. Але, можливо, для мене і для "Манчестера" краще розпочати новий етап.

Якщо я повернуся, то сподіваюся, що мені дозволять сяяти – так, як я це робив в інших командах усі ці роки”, – заявив Кріштіану.
Я люблю Роналду. Сподіваюся, він продемонструє чудову гру в майбутньому матчі