17 листопада 2022 23:32
1

Один удар у 12-ти матчах: сумна статистика Бєсєдіна у "Динамо"

Нападник київського Динамо Артем Бесєдін здивував своєю статистикою за 12 останніх поєдинків біло-синіх, які пройшли у рамках УПЛ та Ліги Європи.


Ще на старті сезону Бесєдін вважався головним форвардом Динамо, це ж і підтверджував Мірча Луческу, який найчастіше випускав його у старті матчів.

Але час минав, а Артем усе не забивав і, схоже, румунський фахівець вже остаточно розчарувався у 26-річному нападнику. В останніх семи матчах він виходив тільки на заміну, а три з них провів на лаві запасних.

Цьому рішенню Луческу є цілком логічне пояснення, адже за інформацією Wyscout, Бесєдін подолав позначку в 1000 хвилин без голів цього сезону. Але звідки їм бути? Артем за останніх 12 матчів Динамо (в УПЛ та ЛЄ) вдарив лише одного разу по воротах, при цьому навіть не у площину. Відповідно, його показник xG знаходиться на рівні – 0.


Бесєдін виступає за Динамо з січня 2017 року. Його контракт із київським клубом розрахований до кінця 2024 року. Цього сезону він взяв участь у 18 матчах і зробив один асист.
ужас, наверно что то с психикой после травмы. Даже как то жаль человека